Maksut

Yleistä maksuista

Harjoittelu- ja jäsenmaksut maksetaan Suomisportissa (ei seuran tilille). Muut maksut, kuten vyökoemaksu suoritetaan seuran tilille aina käyttäen erillistä viitenumeroa tai sopimusta. Seuralta ostetut tarvikkeet ja tavarat, kuten judogit maksetaan suoraan seuran tilille. Myös lahjoituksia voi maksaa suoraan seuran tilille. Tarkat maksutiedot löydätte tältä sivulta.

Shinrai ry, Pirkkala
IBAN: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH


Harjoittelu- ja jäsenmaksut

Harjoittelumaksu toimii seuran jäsenmaksuna. Harjoittelumaksun suuruus vaihtelee harjoitteluryhmittäin ja se maksetaan kaksi (2) kertaa vuodessa: syyskauden alussa ja kevätkauden alussa. Kattaa harjoittelun judoseurassamme.

Harjoittelumaksun lisäksi vaaditaan Judoliiton lisenssi (kattaa harjoituskauden elokuusta heinäkuuhun; voi maksaa myös puolivuosittain). Judoliiton lisenssi sisältää tapaturmavakuutuksen, jota voi täydentää vapaaehtoisella lisäturvavakuutuksella. Maksetaan Suomisport.fi-sivuston kautta. Uuden jäsenen liittymisohjeet annetaan ilmoittautumisen vastausviestissä.

Harjoittelumaksujen suuruudet:

Muksut

45 €

Lapset (U11)

60 €

Juniorit (U13)

70 €

Nuoret (U18)

80 €

Aikuiset

80 €


Vyökoemaksut

Graduointimaksu eli vyökoemaksu on ennen vyökoetta suoritettava maksu. Esimerkiksi keltaisen vyön suorittaminen vaatii vyökoemaksun suorittamista. Maksetaan suoraan seuran tilille viitenumeroilla. Maksukuitti tulee esittää vyökoetilaisuudessa! Graduointimaksu sisältää fyysisen vyös vain keltaisen vyön kokeessa.

Keltainen (5. kyū) graduointimaksu

Sisältää keltaisen vyön, uuden judopassin  ja Suomen judoliitolta saatavan todistuksen vyöarvon hyväksytystä suorittamisesta.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1892
Maksun määrä: 50,00 euro

Oranssi (4. kyū), vihreä (3. kyū), sininen (2. kyū) ja ruskea (1. kyū) graduointimaksu

Sisältää Suomen judoliitolta saatavan todistuksen vyöarvon hyväksytystä suorittamisesta. Maksu ei sisällä uutta judovyötä, mutta sen voi ostaa seuralta 8 euron hintaan.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1902
Maksun määrä: 30,00 euroa


Koulutusmaksut

Koulutuksia järjestetään Suomen judoliiton ja Shinrain toimesta. Koulutukset voivat olla judoliiton koulutusohjelman tilattuja koulutuksia tai Shinrain järjestämiä koulutuksia. Jos koulutus järjestetään Shinrain toimesta, tulee maksu maksaa Shinraille. Maksu peritään ainoastaan niiltä, jotka eivät ole seuran jäseniä. Seuran jäsenyyden omaaville koulutukset kustantaa Shinrai ry.

Muihin koulutuksiin osallistuminen maksetaan koulutuksen järjestäjälle. Shinrain jäsenet voivat saada maksun takaisin Shinrailta kuittia vastaan.

Seuramme jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin Suomen judoliiton ja seuran omiin koulutuksiin täysin maksuttomasti. Sinun tulee toimittaa maksukuitit seuramme rahastonhoitajalle, jotta rahat voidaan palauttaa. Matka, yms. muita oheiskustannuksia ei korvata. Ehtona palautukselle on myös, että koulutuksessa edustetaan Shinrai ry:tä.

Maksut on suoritettava ennen koulutusta. Maksukuitti tuotava koulutustilaisuuden ilmoittautumiseen.

Judon oppimisen ja opettamisen perusteet

Sisältää koulutuskokonaisuuden.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1999
Maksun määrä: 65,00 euroa

Judon perusteet

Sisältää koulutuskokonaisuuden.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 2008
Maksun määrä: 70,00 euroa

Shinrain järjestämä muu koulutus

Sisältää koulutuskokonaisuuden.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo 
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH 
Viestillä: Mikä koulutus, milloin ja kuka koulutettavana? 
Maksun määrä: 65,00 euroa

Lahjoitukset

Yksityishenkilöt tai yhteisöt voivat antaa lahjoituksen Shinraille Pirkkalalaisten lasten, nuorten ja vanhempien liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajan toiminnan tukemiseen. Lahjoitukset voivat olla rahalahjoituksia, hyödyllisiä tarvikkeita ja tavaroita tai palveluita. Lahjoituksen muoto voi olla esimerkiksi testamentti, kertalahjoitus tai muu toiminnan tukeminen. Lahjoituksen varat pyritään käyttämään lahjoituksen antajan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi rahallisesti tukemalla, voitte auttaa tukemaan lasten edullisen judoharrastuksen jatkumista.

Voitte tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa suoraan seuran tilille. Vastaavasti voitte olla yhteydessä seuran puheenjohtajaan lahjoituksen kohteesta tai kirjoittaa sen lahjoituksen yhteyteen viestikenttään.

Lahjoitukset tehdään seuran tilille. Lahjoituksen ollessa tavaroita tai palveluita, otattehan yhteyttä seuran puheenjohtajaan. Lahjoituksen summan voi valita itse.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viestillä: Lahjoitus: Lahjoittajan nimi ja 
lahjoituksen toivottu käyttötarkoitus. 
Maksun määrä: Itse valittava summa.

Puvut ja tarvikkeet

Judon harrastajat pukeutuvat valkoiseen tai siniseen pukuun, judogiin, joka suomennettuna tarkoittaa judopukua. Jūdōgi luotiin Kōdōkanissa, josta sen malli levisi myöhemmin käytettäväksi myös monissa muissa itsepuolustuslajeissa. Jūdōgi koostuu housuista ja takista, jotka on valmistettu puuvillasta. Koska judopuvun täytyy kestää heittämistä, kiskomista ja äkkinäisiä liikkeitä, se on huomattavasti jäykempää ja vahvempaa kangasta kuin esimerkiksi karatessa käytettävä puku eli karategi. Takki pysyy kiinni vyön eli obin avulla.

Judokilpailuissa toinen ottelija pukeutuu tavallisesti siniseen pukuun, jotta tuomareiden ja katsojien on helpompi erottaa ottelijat toisistaan. Pienemmissä kisoissa voidaan käyttää myös perinteistä punaista ja valkoista otteluvyötä erottamaan ottelijat, mutta vain harvoin.

Judokan perusvarustukseen kuuluvat lisäksi varvastossut eli zorit ja juomapullo. Lisäksi judossa käytetään bokkenia eli puusta valmistettua harjoittelumiekkaa, tantoa eli puusta valmistettua puukkoa ja leikkipistoolia muodollisissa kata -sarjoissa.

Helpoin tapa on hankkia puku dojolta, jolloin sen voi ostaa tilanteen mukaan käytettynä tai uutena. Kysy Sempailta lisätietoja pukujen koittamiseksi.

Judopuku, uusi

Maksu sopimuksen mukaan. Sisältää judopuvun eli valkoisen vyön, housut ja takin.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1915

Hinnasto

  1. 120-130 cm, 35 €
  2. 140 cm, 40 €
  3. 150-160 cm, 45 €
  4. 170-190 cm, 50 €

Vyö, uusi

Vyöt oranssista eteenpäin eivät sisälly graduointimaksuun. Ne on ostettava erikseen. Voit maksaa vyön myös samalla viitenumerolla graduointimaksun kanssa.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1915
Maksun määrä: 8 €

Judopuku, käytetty

Maksu sopimuksen mukaan. Sisältää käytetyn judopuvun ja housut. Tarvittaessa myös valkoisen vyön. Varmista, onko myyjänä seura vai yksityinen judoka.

Maksun saaja: Shinrai ry, Judo
Tilinumero: FI35 4510 7820 0044 30 , BIC: ITELFIHH
Viitenumerolla: 1928
Maksun määrä: sopimuksen mukaan

Sisaralennus

Judoa seurassamme harrastavat monet sisarukset. Tämän vuoksi seura tarjoaa alennusta samasta taloudesta harjoittelevien harjoittelumaksulle. Harjoittelumaksua voidaan alentaa seuraavan taulukon mukaisesti portaittain. Taloudet vastaavat itse sisarusalennuksen pyytämisestä. Jäsenmaksu on kaikille sama, joten sisarusalennus ei koske sitä.

Sisarusalennustaulukko
Vanhin sisarus 100% harjoittelumaksusta
2. vanhin sisarus 75% harjoittelumaksusta
3. vanhin, jne. sisarus 50% harjoittelumaksusta