Lapset (U11)

Harjoitukset

Lasten  ryhmässä harjoittelee 8-10-vuotiaita lapsia (U11 = alle 11 vuotta). Judoharjoitukset koostuvat alkuleikistä, taisosta eli verryttelystä tai taitoliikeosiosta, kahdesta tai kolmesta tekniikkaosiosta ja loppuohjelmasta. Lasten ryhmä on perinteisesti kaikkein suosituin Shinrain judoryhmä ja sen vahvuuksina ovat lasten fyysisen ja henkisen kehittymisen tasapainoisuus. Ryhmässä on hauskaa harjoittella judoa. Lisäksi kavereita ja muita judokoita pitää arvostaa. Judon tapoihin kuuluu hyvä käyttäytyminen dojolla eli judosalilla ja sen ulkopuolella. Fyysisellä puolella ryhmän harjoittelu tarjoaa kehon koordinaatiota parantavan ohjauksen ja luustoa vahvistavan judollisen liikkumisen tömähtelyineen ja koordinaatioharjoitteineen.

Vanhemmat voivat toimia apuohjaajina tatamilla harjoituksen aikana halutessaan. Lisätietoja ryhmän pääohjaajalta (sempai) tai pääopettajalta (sensei).

Harjoitteluajat

Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Harjoitukset kestävät tunnin ajan. Harjoitukset pidetään dojolla eli judosalilla.

  • tiistaisin 18.00 – 19.00
  • torstaisin 18.30 – 19.30

Poikkeusajoista, kuten pyhäpäiväharjoituksista tiedotetaan aina erikseen.